Liity partioon!

Turun Eränkävijät on valmis ottamaan toimintaansa mukaan uusia jäseniä aina 7-vuotiaista sudenpennuista ylöspäin. Turun Eränkävijät tarjoavat lapsille ja nuorille ikäkaudelleen kiinnostavaa sekä opettavaista ohjelmaa yhdessä muiden samanikäisten kanssa.

Partiossa kaikki tehdään yhdessä kavereiden kanssa eikä ketään jätetä yksin. Partiossa opetellaan ja harjoitellaan monipuolisesti erilaisia asioita aina retkikeittimen käytöstä ja ensiavun antamisesta ryhmässä toimimiseen ja arjen taitoihin.

Viikoittaisten kokoontumisten lisäksi partiossa osallistutaan usein ryhmän kanssa viikonloppuretkille, pidemmille leireille, vaelluksille, partiotaitokisoihin ja erilaisiin partiotapahtumiin.

Tapahtumien koot vaihtelevat pienestä retkestä läheiseen luonnonpuistoon oman ryhmän kanssa, aina suurleireihin, joihin kokoontuu tuhansia partiolaisia ympäri Suomea ja maailmaa. Voit itse päättää, mihin tapahtumiin tahdot osallistua ja pääset itse vaikuttamaan siihen, mitä tapahtumassa teet. Partio on harrastus, jonka pääset itse tekemään oman näköiseksi.

Lippukuntana Turun Eränkävijät on pieni lippukunta, jossa jokainen jäsen saa olla kuka haluaa. Jokaisella ryhmällä on aina 2 johtajaa, jotka varmistavat kiinnostavan toiminnan, joka on sopeutettu ikäkauden tasolle.

Partion jäsenmaksun suuruus vaihtelee vuosittain, mutta se on n. 60-70e riippuen vuodesta. Tämä jäsenmaksu sisältää myöskin toissijaisen partiovakuutuksen. Vakuutukseen sisältyy vastuu-, tapaturma-, matkustaja- ja matkatavaraturvat. Vakuutus on voimassa partion jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla partiotoiminnassa. Partiotoiminnassa noudatetaan Suomen Partiolaisten voimassa olevia turvallisuusohjeita. Korvausta haettaessa keskusjärjestö vahvistaa, että vahinko on tapahtunut partiotoiminnassa. Turun Eränkävijöissä jäsenmaksu sisältää ikäkausimerkit ja sinisen partiohuivin sudenpennuille sekä Turun Eränkävijöiden huivin vartiolaisille. Vartiolaisia ovat Seikkailijat, tarpojat, samoajat sekä vaeltajat.

Kiinnostuitko, voit täyttää jäsenhakemuksen alla olevasta linkistä
https://www.partio.fi/lippukunta/turun-erankavijat/
Mikäli partio kiinnostaa, mutta sinulla on vielä kysymyksiä, löydät yhteydenottolomakkeemme ja sähkopostimme tämän nettisivuston yhteystiedot-välilehdeltä!

Lisätietoa partiosta