Turun Eränkävijöissä on vielä tilaa uusille jäsenille!

Turun Eränkävijät on valmis ottamaan toimintaansa mukaan uusia jäseniä aina 7-vuotiaista sudenpennuista ylöspäin. Turun Eränkävijät tarjoavat lapsille ja nuorille ikäkaudelleen kiinnostavaa sekä opettavaista ohjelmaa yhdessä muiden samanikäisten kanssa.

Partiossa kaikki tehdään yhdessä kavereiden kanssa eikä ketään jätetä yksin. Partiossa opetellaan ja harjoitellaan monipuolisesti erilaisia asioita aina retkikeittimen käytöstä ja ensiavun antamisesta ryhmässä toimimiseen ja arjen taitoihin. Turun Eränkävijöissä löytyy paikka jokaiselle lapselle ja nuorelle.

Viikoittaisten kokoontumisten lisäksi partiossa osallistutaan usein ryhmän kanssa viikonloppuretkille, pidemmille leireille, vaelluksille, partiotaitokisoihin ja erilaisiin partiotapahtumiin.

Tapahtumien koot vaihtelevat pienestä retkestä läheiseen luonnonpuistoon oman ryhmän kanssa, aina suurleireihin, joihin kokoontuu tuhansia partiolaisia ympäri Suomea ja maailmaa. Voit itse päättää, mihin tapahtumiin tahdot osallistua ja pääset itse vaikuttamaan siihen, mitä tapahtumassa teet. Partio on harrastus, jonka pääset itse tekemään oman näköiseksi.

Mikäli haluat lukea lisää, löydät lisää tietoa partioon liittymisestä sivulta Liity Partioon!

Kiinnostuitko? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Turun Eränkävijöihin voi tulla muutaman kerran mukaan kokouksiin kokeilemaan, sopiiko toimintanne nuorelle. Ja nyt kauden alussa sudenpentulauma ja tarpojavartio aloittavat pääosin uudella kokoonpanolla, joten nyt on helppo päästä joukkoon mukaan!
Löydät yhteystietomme täältä!